Depanare UPS

Reparatii UPS Bucuresti de la 39 RON

ManTestBattery

UPS-urile, in domeniul tehnic se spune mai exact “Uninterruptible power supply” care functioneaza cu ajutorul unui acumulator (sau dupa caz mai multe) . Acesti acunulatori sunt de regula de 12 V. Rolul ups-ului este acea de a transforma 12 v continu  in 220 v alternativ, este extrem de benefic pentru cei care au regulat caderi de tensiune.

Practic acest UPS se decupleaza de la tensiunea retelei si comuta pe tensiunea obtinuta din acumulator. De obicei cand se strica scoate o tensiune mai mica de 10 v). Uneori singurul simptom ca este defect este acela ca nu mai porneste.

Daca aveti probleme cu UPS-urile noi le reparam indiferent de problema, preturile nu se pot comunica decat dupa constatare iar aceasta constatare este gratuita. Practic trebuie sa veniti cu UPS-ul la noi si treaba este ca si rezolvata.

In general pretul unui UPS norma este in jur de 300 RON, pentru o reparatie pretul este mult mai mic, asadar nu merita sa va cumparati unul nou daca deja aveti unul.

Ne gasesti in Bucuresti, sector 2, Lizeanu, str Bradesti, nr. 1  sau ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon:

telefoane-contact