Reparatii placi de baza

Reparatii placi de baza Bucuresti de la 39 RON!

11

Calculatoarele si laptopurile sunt din ce in ce mai slabe la nivel de placa de baza, se strica mult mai repede decat cele vechi, practic un laptop nou, ne asteptam ca in 2-3 ani sa pice placa de baza, cauzele sunt multe insa noi avem in spate peste 10 ani de reparatii la nivel de placa de baza si putem sa le reparam fara nici un fel de problema.

Constatarea placilor de baza se face gratuit si pretul se va comunica doar dupa ce se constata defectul, de aceea pretul poate sa varieze in functie de modeulul placii de baza si in functie de piesele care sunt stricate.

Cu totii stim  ca un calculator sau un laptop la un moment dat o sa se strice, indiferent ca este placa de baza, placa video, memoriile ram sau pur si simplu sursa nu mai functioneaza, noi o sa gasim solutia optima pentru rezolvarea problemei.

Dupa efectuarea reparatiei asiguram clientului o garantie de 3 luni ! Reparatiile sunt facut la cel mai inalt nivel, cu aparatura de ultima generatie si cu un profesionalism desavarsit.

Ne gasesti in Bucuresti, sector 2, Lizeanu, str Bradesti, nr. 1  sau ne puteti contacta telefonic la urmatoarele numere de telefon:telefoane-contact